USD 41.20 41.40
  • USD 41.20 41.40
  • EUR 41.20 41.40
  • PLN 10.60 10.75

За рік «Луцькводоканал» ліквідував понад 2,5 тисячі аварій на мережах

11 Лютого 2022 16:12
У 2021 році працівники КП «Луцькводоканал» здійснили тисячі виїздів для ліквідації аварійних ситуацій.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Зокрема, упродовж 2021 року було ліквідовано 2566 аварійних ситуацій на мережах водопостачання, пов’язаних з витоками, поривами, ускладненнями на водопровідних мережах.

Усунуто 5936 аварійних ситуацій, пов’язаних із засміченнями, витоками, заторами на каналізаційних мережах.

Ліквідовано 623 поломки та аварійні ситуації, пов’язані з роботою обладнання, механізмів та електормереж на 127 відокремлених об’єктах підприємства.

Прочищено та промито 129 км каналізаційних мереж.

Опрацьовано 17 тисяч звернень споживачів у центри обслуговування клієнтів КП «Луцькводоканал», включаючи особисті візити клієнтів, заявки на різні види робіт та інші послуги, пов’язані з постачанням води.

223 тисячі телефонних дзвінків прийнято кол-центром підприємства.

«Важливою особливістю роботи стало проведення аварійно-відновлювалних ремонтних робіт на мережах здебільшого без припинення водопостачання. Підприємство завжди намагалося не створювати, або мінімізувати незручності для клієнтів під час проведення ремонтних робіт, попри те, що зупинка подачі води технологічно передбачається в кожному такому випадку. Вийти на новий рівень якості вдалося завдяки постійній і комплексній модернізації та оновленню матеріально-технічної бази, закупівлі сучасних ремонтних матеріалів і техніки.

Обсяг наданих послуг на підприємстві значно зріс, а колектив КП «Луцькводоканал» і надалі працюватиме для поліпшення якості послуг, орієнтуючись на індивідуальні потреби кожного клієнта, нарощуючи свої технічні можливості й оперативно реагуючи на кожен виклик. Ми і надалі будемо інформувати про нашу роботу, яка часто лишається непоміченою, попри її складність. Особливо коли йдеться про аварійні бригади, які за будь-яких, навіть небезпечних умов, працюють ефективно, оперативно і на результат, щороку підвищуючи свій професійний рівень», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дідо Показати IP 11 Лютого 2022 16:48
В наступному році аварій буде більше, радянське не вічне.
007 Показати IP 11 Лютого 2022 17:24
А Луцьк тепло план свій виконав по здиранню грошей круглий рік , і ремонтами в опалювальний сезон ?
Резюме Показати IP 11 Лютого 2022 19:01
А скажіть: із тих 17 тис. звернень - скільки було зі словами подяки за відмінну роботу ? І відповідь - ні одного ! Якщо у році приблизно 270 робочих днів, то виходить, шо лучани десь по 60 разів у день вас крили матом, або по 8 разів на годину, тобто через кожних сім-вісім хвилин ви за свою таку роботу получали %обаків ! Ото рабjтнічкі !
Оксана до Резюме Показати IP 11 Лютого 2022 19:35
Стало легше від допису? Хамство це що? Ваш стиль життя.
До Оксана Показати IP 12 Лютого 2022 08:59
Твої водоканали отою подачею інформації думали, шо чим більше цифр наведуть, то лучани їм більше повірять у їхню титанічну показушну роботу ! А насправді в переважній більшості то словесна пурга і демонтрування свого непрофесіоналізму. Бо хвалитися цифрами, кількістю поломок, аварійних ситуації - то прямий доказ того, що самі ж довели стан інженерних мереж до аварійного стану не проводячи абсолютно ніякої профілактичної рототи і не працюючи на випередження. Самі труднощі створюють і потім вихваляться, як вони з ними боряться. Треба ж затуманити голови міськраді, щоби оправдати свої захмарні зарплати ! Отак і Україну будують !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus