USD 41.10 41.44
  • USD 41.10 41.44
  • EUR 41.20 41.45
  • PLN 10.35 10.50

За понад 2 млн у Ковелі відремонтують вулицю Київську

25 Березня 2023 18:41
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на поточний ремонт вулиці Київської в Ковелі. Роботи планують закінчити до кінця року.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників приймають до 29 березня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Київської в Ковелі становить 2,374 мільйона гривень.

За ці кошти мають виконати наступні роботи: планування площ механізованим способом, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, улаштування вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя.

Відповідно до технічного завдання, основні роботи з поточного ремонту скеровано на ліквідацію вибоїн, здимань дорожнього одягу, усунення осідань, напливів, зсувів та інших деформацій покриття.

Гарантія на завершений ремонт становитиме один рік.

Нагадаємо, до кінця року в Ковелі планують зробити поточний ремонт вулиці Гайдамацької. Очікувана вартість робіт становить 1,234 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus