USD 40.60 41.00
  • USD 40.60 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

За пів року на Волині сплачено на 1,5 млрд грн податків більше, ніж торік

4 Липня 2024 06:19
Понад 9,4 млрд грн сплачених волинянами податків упродовж січня-червня 2024 року поповнили державний та місцеві бюджети в області. Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 19,7%.

Про це учасників засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області поінформував в. о. начальника податкової служби в області Сергій Лисеюк.

«Перше півріччя завершено з вагомим позитивом: до бюджетів залучено плюс 1 млрд 553 млн грн податкових платежів до фактичних надходжень аналогічного періоду торік. Ці цифри найкраще переконують у тому, що податкова служба має належний діалог з представниками реального сектору економіки та підтримку сумлінних платників податків», – акцентував Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що має підстави стверджувати: ріст податкових надходжень відбувся зокрема і завдяки досвіду, професіоналізму і творчому потенціалу працівників податкової служби, які забезпечують процес адміністрування на належному рівні.

«Разом з тим, завдяки нашим платникам податків, які залишаються надійними, прогнозованими та відповідальними партнерами держави, бюджети отримують належні кошти. Ми вважаємо, що кожен, хто сплачує податки, теж захищає Україну», – підсумував Сергій Лисеюк.

Читати ще: Бути в курсі податкових справ 24/7: волинян закликають користуватися мобільним застосунком «Моя податкова»

У Головному управлінні ДПС у Волинській області підкреслюють, що якісніше адміністрування стало можливим завдяки вдосконаленню електронних сервісів та дистанційній взаємодії платників із органами контролю та висловлюють щиру вдячність кожному, хто чесно сплачує податки, дбаючи про фінансову безпеку держави та добробут громад у період протидії загарбнику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus