USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

За місяць через «Устилуг» пропустили майже 3,5 тисячі вантажівок

16 Липня 2022 07:32
За місяць роботи пілотного проєкту через «Устилуг» пропущено близько 3,5 тис. вантажівок до 7,5 тонни.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

13 червня цього року у пункті пропуску «Устилуг-Зосін» стартував пілотний проєкт з розширення обсягу прикордонного руху.

Метою проєкту є збільшення пропускної спроможності цього пункту пропуску, а також розвантаження решти пунктів пропуску на ділянці українсько-польського кордону.

«За цей період через пункт пропуску «Устилуг» пропущено близько трьох з половиною тисячі вантажівок. Основні зусилля ми спрямовуємо на забезпечення ритмічного оформлення транспортних засобів та недопущення виникнення черг з вантажівок, враховуючи те, що нині на Волині це єдиний пункт пропуску через який можуть слідувати вантажні автомобілі масою до 7,5 тонни. З учорашнього дня в пункті пропуску проводяться ремонтні роботи, тому рух транспорту через кордон тут ускладнений. Просимо водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей», - повідомив начальник відділення інспекторів прикордонної служби «Пархоменкове» капітан Віталій Бральчук.

Нагадаємо, що пілотний проєкт з розширення обсягу прикордонного руху, окрім пункту пропуску «Устилуг-Зосін», у червні стартував і в пункті пропуску «Грушів-Будомєж», що на Львівщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
митник хабарник Показати IP 16 Липня 2022 09:27
За 30 років так і не зникло корупційне пілотне Хабарництво котре можна побороти за один день.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus