USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

За крадіжку дитячого велосипеда лучанин може сісти на вісім років

3 Липня 2024 16:27
У Луцьку судять місцевого мешканця за крадіжку. За даними слідства, підсудний у березні цього року вночі виніс із дитячий велосипед із під’їзду багатоповерхівки. Що керувало чоловіком у той момент – невідомо.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Обвинувачений вчиняв правопорушення не вперше – був неодноразово засуджений за аналогічні злочини. Потерпіла розповіла: щойно помітила зникнення велосипеда, то звернулася до поліції. Збитки їй відшкодовані, тому претензій вона ні до кого не мала.

«У ніч на 14 березня зник велосипед. Ми викликали поліцію, згодом розглядали справу. Я вперше бачила цього чоловіка. Його мати компенсувала мені завдані збитки», – зазначила власниця велосипеда.

Читати ще: П’яним заліз у чуже авто та вкрав телевізора: волинянин вкотре опинився за гратами

Обвинувачений у вчиненому розкаявся та вибачився перед потерпілою в залі суду. Обидві сторони в справі запитували жінку, яке ж покарання на її погляд варто призначити за такий вчинок.

Потерпіла зловмисника вибачила. На її думку, у місцях позбавлення волі чоловік не стане на шлях виправлення, адже там хорошому не навчать. Тому покладалася на суд.

«Я не хочу, щоб ця людина відбувала десь покарання, адже там не змінюються. У тюрмі, на мою думку, вона стане жорстокішою», – переконена жінка.

Читати ще: Волинянина засудили на п’ять років за крадіжку дорогого віскі з ресторану

Після допиту потерпілої прокурор просив суд зробити перерву в засіданні, аби на наступному провести допит свідків. Поки доля обвинуваченого залишається невідомою. За санкцією статті, чоловікові загрожує від п’яти до восьми років за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 3 Липня 2024 16:49
Дело века раскрыто. Думаю 7 мало.тянет на 15 минимум.ато и на пожизненное...
Спостерігач Показати IP 3 Липня 2024 20:44
А вкрав би вагон велосипедів, став би депутатом..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus