USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

За фальшивим «гайз» він ховає цілком реальну «братву»: чому Порошенко перейшов на молодіжний сленг

8 Квітня 2019 08:59
Петро Порошенко на тлі першої поразки від Володимира Зеленського почав міняти стиль спілкування в соцмережах.

Якщо раніше гарант літав у досить піднесених сферах на кшталт Томосу і любив поговорити про всенічну молитву, то після першого туру виборів його піарники вирішили придивитися до більш молодої аудиторії. Мабуть, щоб якимось чином «відкусити» електорат Зеленського.

Президент створив канал у месенджері Telegram, де називає підписників френдами і проводить різні опитування, часто зі схожими варіантами відповідей.

Свій канал Порошенко створив наприкінці лютого, та перший допис там з’явився на початку березня. Проте кількість підписників стала стрімко зростати після першого туру виборів, на яких чинний президент посів друге місце, набравши трохи менше 16% голосів. Тоді Порошенко заявив, що «розуміє невдоволення молоді».

Зараз на канал Порошенка підписані понад 40 тисяч людей.

Як і в інших своїх соцмережах, у Telegram Порошенко активно висвітлює свою діяльність, часто пропонуючи підписникам висловити своє ставлення до певної події: вибрати пропонує з двох варіантів – «класс» (піднятий вверх великий палець) або сердечко.

Правда виходить це у політичного важковаговика Порошенка досить-таки важкувато. "Страна" подивилася, як президент намагається бути за панібрата з підлітками.

«Гайз» і «френди»

Президент перейшов на молодіжний сленг у себе в телеграм-каналі.

«Гайз, закликаю кожного спілкуватися з друзями та знайомими, які в першому турі голосували за інших кандидатів», – написав Порошенко в одному з повідомлень 7 квітня.
В цей же день президент виклав в телеграм відеозвернення про те, що «зробив висновки» з критики на свою адресу. У ньому він звернувся до своїх прихильників і опонентів словом "Френди«.
В іншому пості він закликав створювати групи за Петра Порошенка в соцмережах. І додав Let’s do it!
Після раптового переходу на інтернет-сленг, соцмережі почали тролити Порошенка. І він відредагував всі повідомлення, замінивши «френди» і «гайз» на більш нейтральне "друзі".
«Здаров, бандити!»: реакція соцмереж

«Протягом тижня від «звертаюсь до українців!» Петро Порошенко плавно перейшов до звернення «друзі!», днями в Telegram вжив слово «френди!», а сьогодні вже «гайз!».

Наступна моя порада – почати записувати прямі ефіри і починати їх з фрази «здаров бандити!» », – іронізує блогер Володимир Коваль.
"Гайз, у мене все найс". Ця та інші пісні Елджея в штабі Порошенка на повторі. Що далі? ", – запитує журналістка Марина Шашкова.
«Порошенко зробив роботу над помилками після першого туру, завів телеграм і пише там «френди», «гайз» та інші молодіжні слівця. Пригадую відразу мого тата, який говорить «Вібер» і «Гугле». Зупиніть його хтось, будь ласка, скажіть, що так це не працює. Інакше скоро наш президент одягне кепку, запише реп-кліп і викличе Зеленського на дебати в форматі батлів на Версус. Хоча ... Не зупиняйте!

«Батл так батл. У тебе 24 години, Нігга. Ізі. Сінк ебаут іт», – пише активіст Олег Деренюга.
"
Тут штаб ПОП креативить в телеграм. Я підписався і вам рекомендую, оскільки там все кульно і по моді. Комон, гайз, це ізі! Ріл ток! Сінк ебаут іт, мен!", – сміється блогер Сергій Наумович.
"Йоу, Посони", – написав екс-кандидат в президенти Дмитро Гнап.

Журналіст Іван Яковина вирішив провести президенту лікнеп і підказав, як насправді подобатися молоді:«Чому 77-річний Берні Сандерс користується шаленою популярністю у молодих людей, які ходять на його виступи десятками тисяч?

Чи не тому, що він говорить «йоу, піпл» (не говорить), не тому, що носить модний одяг (він взагалі дуже старомодно одягається) і не тому, що він весь у соцмережах (туди його помічники пишуть).

Справа в тому, що він не бреше і не краде. Ось так просто, уявіть собі. Для політика – це майже диво. Люди (особливо молоді) це бачать і йдуть за ним.

А інший (набагато молодший) політик, який звертається до читачів у телеграм «Гайз!», виглядає жалюгідно і неприродно – як старенька з яскравим макіяжем і довгими локонами.

Просто тому, що всі знають: за фальшивим «гайз» він ховає цілком реальну «братву», зайняту зрозуміло чим ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юлька Показати IP 8 Квітня 2019 09:21
Йому це не поможе. Ляшку не помогло
пороху Показати IP 8 Квітня 2019 10:23
папік !!! гоу ту хелл.
Ничего святого ?!! Показати IP 8 Квітня 2019 10:33
Фи как по́шло ,ещё и предсказуемо примитивно..это он к тем ,кто ещё от этого "курса" из страны не уехал...Опять заигрывание и унижение роли молодежи в жизни страны...Совесть то где у него!? Рулит обманом и манипуляциями

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus