USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.66 10.84

За два вибиті зуби – 154 тисячі компенсації: як волинський водій наразився на кримінал

22 Вересня 2024 19:07
На Волині двоє чоловіків не поділили дорогу, а тому один опинився в суді, інший – у стоматкабінеті. Після удару кулаком у постраждалого було вибито два зуби.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався 23 березня 2024 року у Луцьку. Під час конфлікту Олександр М. вдарив кулаком в обличчя іншого чоловіка. Через це постраждалому медики змушені були видалити два зуби.

Читати ще: Лила багато води: на Волині пенсіонер побив дружину, яка заступилася за невістку

Обвинувачений свою вину повністю визнав повністю і щиро розкаявся. Як зазначив, вдарив, бо потерпілий образливо висловився в його бік.

Своєю чергою потерпілий вказав, що того дня обвинувачений підрізав його автомобіль і не вибачився, Тому він вирішив його наздогнати та пояснити, що той неправий. Оскільки після розмови водій знову відмовився вибачатись, тому він сказав, що той нагадує особу нетрадиційної орієнтації. Після таких слів отримав по обличчю.

Дії кривдника інкримінували за ч.2 ст.125 КК України, тобто як завдання умисних легких тілесних ушкоджень. Він вперше вчинив кримінал, є особою молодого віку, працює водієм у ФОПа, позитивно характеризується за місцем роботи.

Читати ще: За 20 ударів – 20 тисяч компенсації: на Волині пенсіонер побив вчительку, коли забирав курку

У суді потерпілий наполягав на суворому покаранні для обвинуваченого. Також просив понад 100 тисяч гривень моральної шкоди та 20 тисяч за витрати на адвокатів. Натомість водій-кривдник зазначав, що такі суми є значно завищеними.

У підсумку суд визнав Олександра М. винним та оштрафував на 1700 гривень. Також винуватець все ж мусить оплатити цивільний позов, а це сумарно становить 154 тисячі гривень.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus