USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

За добу затримали близько двох десятків чоловіків до 60 років, які хотіли виїхати з України

6 Березня 2022 14:55
В Україні протягом минулої доби затримали близько двох десятків чоловіків віком до 60 років, які намагалися перетнути державний кордон.

Про це в ефірі ТСН сьогодні зранку повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

«Лише за вчорашній день, за попередніми даними, було затримано близько двох десятків чоловіків, які намагалися перетнути кордон, не маючи на це відповідного права.

Ще раз хочу наголосити, що військовозобов’язані віком до 60 років не мають права на перетин українського кордону», – сказав Вадим Денисенко.

За даними Держприкордонслужби, у неділю вранці знову дещо збільшився потік громадян України, які виїжджають за кордон.

Читати ще: Понад 66 тисяч українських чоловіків повернулися з-за кордону, аби воювати проти окупантів

Нагадаємо, 2 березня прикордонники зафіксували чотири спроби підкупу військовослужбовців державної прикордонної служби. Гроші пропонували чоловіки, які хотіли потрапити в Польщу.

Читати ще: На кордоні військовозобов'язані пропонують по $1000 хабара, щоб виїхати з України

Згідно з указом Президента України, кордон не мають права перетинати чоловіки віком від 18 до 60 років. Територію України залишають лише жінки та неповнолітні діти.

В автомобільному пункті пропуску «Устилуг» у Володимир-Волинському районі з 25 лютого запрацював піший пункт пропуску. Такі ж переходи діють у всіх автомобільних пунктах пропуску Львівського прикордонного загону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Krzysztof Показати IP 11 Травня 2022 13:23
Від Польщі до України йдуть БАГАТОКІЛОМЕТРОВІ РЕЙКИ БІДНИХ ІНВАЛІДІВ, БАТЬКІВ ШЕСТЬ ДІТЕЙ, КАЛЕКИХ ЮНАКІВ, які тягнуть 4-8 автомобілів (Mercedes, Porsche, VW) за кілька десятків ТИСЯЧ ЄВРО один !!!!! тільки нещасні люди .......... ЗДОРОВІ БИКИ !!!! ЦЕ ПРОСТО ТОТАЛЬНА КОРУПЦІЯ !!!!!!!!!!!!!!!
Krzysztof Показати IP 12 Травня 2022 07:01
Z Polski do Ukrainy są WIELOKILOMETROWE KOLEJKI BIEDNYCH INWALIDÓW , OJCÓW SZEŚCIORGA DZIECI , KALEKICH MŁODYCH MĘŻCZYZN którzy ciągną po 4-8 samochody (Mercedes, Porsche, VW ) po kilkadziesiąt TYSIĘCY € jeden !!!!! sami nieszczęsne ludzie .......... ZDROWE BYKI !!!! TO JEST DOPIERO TOTALNA KORUPCJA !!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus