USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

За 8 млн у Ковелі зроблять покриття на чотирьох вулицях

25 Червня 2023 07:45
У Ковелі планують відремонтувати вулиці Зелена, Катерини Бородюк, Червоного Хреста та Федьковича.

Тендер на поточний ремонт оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 29 червня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиць Зелена, Катерини Бородюк, Червоного Хреста та Федьковича в Ковелі становить 8,1 мільйона гривень.

Роботи включатимуть улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю з застосуванням автогрейдерів, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із шлакового щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, планування узбіч автогрейдером та перекладання горловин цегляних колодязів трирядовою кладкою.

Ремонт мають завершити до 30 вересня 2023 року.
Нагадаємо, в Ковелі запланували провести поточний ремонт вулиць Симоненка, Петра Могили, Українських добровольців, Зарічна, Генерала Миколи Шаповалова, Героїв УПА та Олени Левчанівської. Вартість робіт оцінили в майже 10 мільйонів гривень.

До кінця літа в Ковелі запланували навести лад на вулицях Липинського, Космонавтів, Данила Нечая та Богуна. На їхній поточний ремонт витратять понад 10 мільйонів гривень.

У місті хочуть цього року провести реконструкцію вулиці Відродження. На роботи спрямують понад 23 мільйони гривень.

До жовтня в Ковелі відремонтують вулиці Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова та Кільцева. На ремонт витратять 15 мільйонів гривень.

Також у місті відремонтують вулиці Чигиринська, Миколайчука, Олеся Гончара, Північна та Богдана Хмельницького. На ці роботи спрямують понад шість мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Підпільник Кіндрат Показати IP 25 Червня 2023 23:13
Хлопці з передової просто кричать про нестачу квадрокоптерів, бо великі втрати, - а ми закопуєм кошти в землю... а потім закопують в землю наших хлопців із-за цього також...((( Які ремонти під час війни, дятли ??!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus