USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

За 77 мільйонів: їдальню волинського ліцею відремонтують

Сьогодні 07:17
У Ковелі мають намір провести реконструкцію їдальні навчально-оздоровчого комплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, що на вулиці Володимирській, 137.

Відповідний тендер на сайті prozorro.gov.ua оголосив заклад освіти. Пропозиції учасників приймають до 14 вересня. Аукціон розпочнеться 16 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 77 438 621 гривню.

Як вказано в супровідній документації, реконструкція їдальні навчально-оздоровчого комплексу ліцею в Ковелі включатиме мурування перегородок, утеплення покриттів, монтаж охолоджувальної камери, облицювання східців гранітними плитами, заміну вікон і дверей, улаштування стяжки, внутрішнє опорядження приміщення, утеплення фасаду і цоколю будівлі, улаштування ґанку та пандусу, вимощення, сантехнічні роботи, оновлення систем водопостачання, каналізації, опалення та вентиляції, електроосвітлення, облаштування пожежної сигналізації, монтаж ліфтів і підіймачів, закупівлю меблів і обладнання тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, раніше ліцей заклад освіти оголошував тендер на ремонт спального корпусу №3 навчально-оздоровчого комплексу, що в Ковелі. Вартість робіт оцінили в понад 17 мільйонів гривень. Торги виграло ТзОВ «ВОЛИНЬЕКОБУД», яке запропонувало ціну в розмірі 12,998 мільйона гривень.

Згодом заклад освіти оголошував торги на поточний ремонт спального корпусу №2 очікуваною вартістю 25,5 мільйона гривень. Перемогло знову ТзОВ «ВОЛИНЬЕКОБУД» з пропозицією у 23,3 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus