USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

За 5 днів вкрав два самокати і один продав: у Луцьку судили «бізнесмена»-невдаху

10 Січня 2022 22:29
У Луцьку судили чоловіка, який взяв електросамокат у сервісі «ЛуцькПрокат» та продав його. За п’ять днів до цього інциденту зловмисник, взявши самокат в кафе «Good morning», також не повернув його.

За перший епізод суд призначив чоловіку 210 годин громадських робіт, а за другий – рік умовно. Про це йдеться у матеріалах справи Луцького міськрайонного суду.

Ввечері 10 серпня в офісі «ЛуцькПрокат», що на Київському майдані, лучанин взяв напрокат електросамокат «Crosser». Згодом він продав його, спричинивши власнику шкоди на 6 тисяч гривень.

У суді горе-зловмисник визнав свою провину та просив суворо не карати, проте власник самоката просив призначити покарання згідно з законом.

Зазначимо, у вироку Луцького міськрайонного суду від 9 вересня вказано, що 5 серпня чоловік взяв напрокат електросамокат «Xiaomi Mi Electric Scooter» у кафе «Good morning», але не повернув його. За це суд призначив йому 210 годин громадських робіт.

Врахувавши всі обставини справи та попереднє кримінальне правопорушення, суд призначив чоловіку два роки ув’язнення. Проте замінив реальний термін на один рік іспитового строку.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Т Показати IP 12 Січня 2022 19:28
У нього клептоманів в крові. Побідкався, суд пошкодував. Завтра візьметься за своє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus