USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Волинянин купив медичне авто для бійців 14 ОМБ на передову

6 Лютого 2017 16:01
Митрополит Луцький і Волинский Михаїл разом із військовими священиками освятив медичний автомобіль, обладнаний для потреб військовослужбовців. Відправа відбулася на майдані кафедрального собору Святої Трійці.

Авто для бійців 14-ї ОМБр придбане за кошти благодійника з селища Люблинець Ковельського району.

Окрім того, військові капелани везуть у зону АТО гуманітарну допомогу для військовиків та дітей-сиріт.

Про це повідомили у прес-службі волинської єпархії.

Владика зазначив, що таким чином Церква долучаємося до великої справи – підтримки наших воїнів. Все це є результатом нашої молитви, праці нашої громади, благодійників та жертводавців. «Це не просто транспортний засіб – наголосив високопреосвященний – це наша небайдужітсть стоїть на площі. Тому що сьогодні, коли підвтомлені війною багато хто байдужіє, – ми показуємо приклад того, що продовжуємо нашу боротьбу – боротьбу за незалежність нашої держави і цілісність наших кордонів».

Як повідомив настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона в Люблинці Ковельського районного деканату протоієрей Матвій Олійник, машину, яку доставлять для бійців 14-ї ОМБр, було куплено за кошти благодійника із цього селища Івана Буряка. Транспортний засіб привезено із Польщі та переобладнано під медичний.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр(розформ) Показати IP 7 Лютого 2017 10:36
Пропоную показати те авто яке воно буде через рік,і провести інвентаризацію всього що було подаровано з 2014 по 2016 роки і картина буде надзвичайно цікава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus