USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

З Володимира військовим на схід везтимуть бус: можна передати посилку бійцям

19 Травня 2022 07:36
Міський голова Володимира Ігор Пальонка наступного тижня планує поїздку в розташування князівської бригади, що наразі перебуває на сході України.

Про це міський голова Володимира розповів на брифінгу, передає БУГ.

Бійцям повезуть бус «Мерседес Спринтер», який передали партнери-благодійники з німецького міста Цвікау. А також холодильну установку-рефрежиратор, яку купили на запит бригади місцеві аграрії і підприємці.

Під час поїздки військовослужбовцям також планували передати тисячу комплектів військової форми, але луцьке підприємство, яке виконує замовлення, ще не встигло її пошити.

Якщо хтось хоче передати передачу родичам, близьким знайомим, то можуть це зробити, звернувши у міську раду.

«Днями я безпосередньо говорив з командиром бригади, спитав про потреби. За ними постараємось максимально забезпечити наших військових тим, що їм потрібно сьогодні», - повідомив Ігор Пальонка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus