USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«З вашої території вбивають наших дітей»: Президент України звернувся до білорусів

27 Лютого 2022 10:13
Президент України Володимир Зеленський звернувся до громадян Білорусі й заявив, що саме з їхньої території вбивають українських дітей.

Офіційне звернення опублікували в Офісі Президента України.

«Минула ніч в Україні була жорстокою. Знову обстріли, бомбардування житлових кварталів та громадської інфраструктури. Немає жодного об’єкта в країні, якого б окупанти не вважали за допустиму ціль. Вони воюють проти всіх, проти всього живого, проти дитячих садочків, житлових будинків і навіть проти карет швидкої допомоги. Вони застосовують реактивну артилерію проти районів, у яких немає і не було воєнної інфраструктури. Наші міста виживають в таких умовах, які останній раз були на нашій і вашій землі в часи Другої світової війни», - звернувся Зеленський до білорусів.

Він наголосив, що сьогодні всіх громадян Білорусі кличуть на виборчі дільниці голосувати за референдум, але це не звичайний політичний процес, це – рішення високого рівня.

«На жаль, на війні, яка триває сьогодні, ви з нами не на одному боці. З вашої території війська Російської Федерації запускають ракети по Україні. З вашої території вбивають наших дітей, руйнують наші будинки, намагаються підірвати все, що було збудовано за десятиліття. І це все референдум для вас. Ви вирішуєте, ким бути і як ви дивитиметеся в очі своїм дітям, один одному і сусідам. А ми - це ваші сусіди... Щиро бажаю Білорусі знову стати такою ж доброю й безпечною, якою її ще не так давно всі бачили. Зробіть правильний вибір – це головний вибір вашого життя», - заявив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 27 Лютого 2022 11:29
Лукашенко-ти курва! Пуцькін здохни мразь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus