USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

З понеділка в усіх школах Луцька відновлять очне навчання

11 Лютого 2022 12:49
Учні 5-11 класів усіх загальноосвітніх закладів Луцької громади з понеділка 14 лютого повертаються до очного навчання. Про це Суспільному повідомив керівник міського управління освіти Віталій Бондар.

Наразі продовжують хворіти на ГРВІ та COVID-19 менше 10% луцьких школярів.

«Сьогодні (11 лютого – ред.) провели нараду з керівниками шкіл. Всі повідомили, що ситуація покращується, зменшилася захворюваність серед дітей і є необхідність повернутися до звичайного формату роботи», – розповів головний освітянин Луцької громади.

Читати ще: Головний освітянин Луцької громади пояснив, чому на дистанційне навчання пішли лише учні 5-11 класів

Зі слів Віталія Бондара, також зменшилася захворюваність серед педагогів та технічних працівників шкіл. Наразі на лікарняному перебувають 5% працівників закладів освіти. На самоізоляції через коронавірусну інфекцію – 50 класів у 38 школах Луцької громади.

З 26 січня учні 5-11 класів усі загальноосвітніх закладів Луцької громади перейшли на дистанційне навчання. Попередньо онлайн-навчання мало тривати до 6 лютого.

4 лютого в департаменті освіти Луцької громади повідомили про продовження дистанційного навчання та збільшення кількості хворих серед школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 11 Лютого 2022 12:55
З понеділка Волинь входить у червону зону.
громадянин України Показати IP 11 Лютого 2022 12:58
З понеділка Волинь ризикує перейти в "червону" зону, а вони хочуть ще більше хворих - нехай учні підуть в школу та донесуть вже до всіх ту заразу...
Олена Показати IP 11 Лютого 2022 15:00
Якщо людина хворіє вона повинна хворіти дома або в лікарні, а не ходити розносити хворобу по всіх усюдах. сьогодні підлітки завхворіли, довідку відкрили і побігли хто куди, одні на підробітки, інші по кафешках і магазинах шаряться і при цьому навіть маску не носять. Рівень свідомості на нулю. Хворий - значить лікуйся. Але де ж, треба показати всі свої розумові здібності, так як сьогодні Порт-сіті подружки походили маазинами, а потім прийшли в кафешку і кажуть "дайте чаю, але без чаю бо ж у мене фармацитрон є((((". Соплі течуть, бухикає але плани на вечірній двіж будує..... То хоч чорну зону введи, але українці безстрашні люди, правда при цьому "хата завжди з краю".
Анонім до Олена Показати IP 11 Лютого 2022 15:29
Не безстрашні, а тупі в своїй більшості. Кількість церков це ще раз підтверджує
Сергій Показати IP 11 Лютого 2022 16:04
Ви там ,нормальні ,адекватні люди в міськно? Яке навчання? Приховується реальна кількість хворих дітей і дорослих.Тестування на низькому рівні. Не займайтесь дурницями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus