USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

З Польщі витурили десяток британських педофілів, які прибули туди заради українських дітей

23 Липня 2022 11:21
Педофіли з Великобританії приїжджають до Польщі під приводом гуманітарної допомоги українським біженцям, серед яких тисячі дітей без батьків.

Про це повідомляє газета Independent з посиланням на Національне агентство боротьби зі злочинністю Великобританії (National Crime Agency, NCA).

За даними агентства, протягом шести тижнів після початку війни в Україні на територію Польщі прибули щонайменше десять осіб, раніше засуджених за злочини на сексуальному ґрунті проти неповнолітніх.

Після розмови зі співробітниками імміграційної служби та правоохоронних органів усіх британських педофілів, які прибули до Польщі, попросили залишити країну. Влада Британії працює над запобіганням такого «туризму».

Загалом у Польщі перебувають щонайменше п’ять тисяч українських дітей, позбавлених батьківського нагляду, інформує NCA.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Липня 2022 11:39
ті можуть. там це популярна тема.
Ветлікар Показати IP 23 Липня 2022 12:31
Каструйте виродків, і крапка. Буде спокій у суспільстві. А то няньчаться з лайном......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus