USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

З початку року вже близько сорока поривів: у Луцьку замінюють водогін, який живить 40 квартал

6 Вересня 2022 17:11
У Луцьку проводять заміну водогону протяжністю 800 метрів. З початку року на ділянці, де йде заміна труб, було близько 40 пошкоджень.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

«Здійснюємо заміну старого магістрального водогону (стан якого видно на фото) у Луцьку на ділянці проспекту Відродження від вулиці Кривоноса до ТК «Глобус». Він живить частину 40-го кварталу, а також проспекти Соборності та Відродження, чимало бойлерних та котелень. Загальна протяжність ремонтних робіт становить 800 метрів. Вартість – близько 6 мільйонів гривень. Це кошти інвестиційної програми підприємства.

З початку року на цій ділянці водогону вже було близько 40 пошкоджень. Тепер же нові труби слугуватимуть довго та запобіжать проблемам з водопостачанням. Усі роботи на цьому водогоні завершать до початку опалювального періоду», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus