USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.40 10.58

З початку року вклад волинян в обороноздатність країни перевищив 300 мільйонів

13 Червня 2024 06:43
На Волині на оборонні потреби за підсумками січня-травня 2024 року сплачено 308,2 мільйона гривень військового збору. Сума перерахованого до держбюджету військового збору в області на 23 мільйони перевищує аналогічні показники торік.

Позитивна динаміка надходжень військового збору в області – переконливий аргумент на користь збереження робочих місць волинськими працедавцями та свідчення їхньої високої податкової дисципліни, констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Зусилля всієї країни нині спрямовані на протидію загарбникові. Лише за умови належного фінансового забезпечення заходів оборонного характеру військо надаватиме гідну відсіч загарбникові. Щоб зберегти позитивну динаміку надходжень військового збору важливо зберігати економічну активність і дбати про легалізацію трудових відносин. Кожне задеклароване робоче місце – це сплачені до бюджету податки», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Кожен, хто працює легально, або ж чесно декларує доходи, долучається до забезпечення національного війська.

Читати ще: Волинські платники податків сплатили до бюджету вже понад 3 мільярди гривень

Нагадаємо, що 31 липня поточного року - останній день, коли громадяни декларанти зобов’язані перерахувати податки до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus