USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

З початку року на Волині вже сталося 45 ДТП за участю п’яних водіїв

17 Липня 2023 18:19
З початку цього року волинські патрульні вже склали 440 протоколів за нетверезе кермування.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

Як зазначається, за 6 місяців на території Волинської області трапилося 45 ДТП за участю нетверезих водіїв. На щастя у цих автопригодах ніхто не загинув, проте 16 осіб травмувалися.

«Ми постійно наголошуємо та закликаємо водіїв бути законослухняними та за жодних обставин не сідати нетверезим за кермо, адже завершення такої поїздки може мати непоправні наслідки.

Пам’ятайте, водіння в нетверезому стані загрожує непоправними наслідками не лише вам, а й тим, хто вас оточує. Бережіть себе та інших!» – наголошують патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Батогом по воді ! Показати IP 17 Липня 2023 19:50
Ну і для чого і для кого ота інфармація ? Склали 440 протоколів, а далі що ? А скількох синяків притягли до відповідальності, скільки штрафів і на яку суму поповнили бюджет ? Скільки справ в судах і скільки доведено до логічного кінця ? Скількох відмазали, скільки відкупилося ? Яка спостерігається динаміка порівняно з минулим роком, півріччям, кварталом ? Скільки алконавтів згоріли від сорому і скільки зав'язали з буханням ? А так - ота стаття просто для статті ! Щоби не дорікнули, шо нічого не робиться ! На зарплату точно не заробили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus