USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

З початку року на Волині відшкодували 21,2 млн гривень незаконних витрат бюджетних коштів

12 Липня 2024 17:50
За перше півріччя 2024 року фахівці управління західного офісу Держаудитслужби у Волинській області забезпечили відшкодування, поновлення незаконних витрат та недостач ресурсів на загальну суму 21,2 млн гривень.

Про це поінформував начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Зокрема, з січня по червень спеціалісти провели 181 перевірку. З них:

• 11 ревізій;

• 9 перевірок державних закупівель;

• 158 моніторингів закупівель;

• 2 державні фінансові аудити виконання місцевого бюджету;

• 1 державний фінансовий аудит суб’єкту господарювання.

Читати ще: За пів року волинські митники найчастіше фіксували зловживання з гуманітарною допомогою

Правоохоронним органам передано 18 ревізійних матеріалів. Наразі порушено дев’ять кримінальних проваджень та оголошено підозри дев’ятьом людям.

Крім того, за порушення фінансової дисципліни до адміністративної відповідальності притягнуто 43 посадові особи на суму штрафів 13,5 тисяч гривень. Водночас до дисциплінарної відповідальності притягнуто 22 волинян.

Також завдяки моніторингу закупівель скасували торги за трьома процедурами на 255,5 млн гривень та розірвали договори за тридцятьма – на суму 255,7 млн гривень.

«У рамках робочої групи «Прозорість та підзвітність» продовжуватимемо контролювати та аналізувати публічні закупівлі. Нагадаю, запит на вивчення тендерів можна надсилати на електронну пошту: [email protected]», – зазначив керівник ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus