USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.66 10.84

З початку року на Волині до зведеного бюджету сплатили 1,2 мільярда податку на прибуток

26 Вересня 2024 06:42
На Волині зростають надходження податку на прибуток. Зокрема, за підсумками січня-серпня 2024 року в області до зведеного бюджету сплачено майже 1,2 мільярда гривень податку на прибуток. Це на 43,7 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Про це інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«До фактичних надходжень такого ж періоду минулого року надійшло плюс 355 мільйонів гривень податку на прибуток. Таке зростання – очікуване, оскільки податкова служба забезпечила належний контроль і супровід платників податку на прибуток, акцентуючи увагу на тих компаніях, які потенційно створюють ризики. Декларуючи уявні збитки, такі фірми намагаються переконати податкових інспекторів у нібито понесених витратах при здійсненні господарської діяльності. Втім, обґрунтувати чи підтвердити документально такі операції не можуть. Ми переконуємо платників працювати прозоро та сплачувати належні податки до бюджету», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: На Волині сплачено понад два мільярди гривень ПДВ

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому податковий внесок кожного платника до бюджету країни – важливий, нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.

Про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через електронний кабінет.

Читати ще: На Волині власники нерухомості поповнили бюджети громад на майже 170 млн грн
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus