USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

З-під завалів 21-поверхівки у Нігерії витягли тіла 43 людей: пошуки тривають

6 Листопада 2021 09:24
У Нігерії п’ятого дня пошуків кількість загиблих внаслідок обвалення під час будівництва 21-поверхової будівлі в Лагосі зросла до 43.

Про це із посиланням на представника нігерійського Червоного Хреста повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що у п’ятницю, 5 листопада, рятувальники витягли тіла ще сімох людей. Одним із загиблих є Фемі Осібона, директор компанії з нерухомості Fourscore Homes, яка відповідала за будівництво.

Тим часом пошуки під завалами продовжуються. Точна кількість людей, які можуть залишатися під уламками, невідома. За словами одного з будівельників, який працював на об’єкті, в момент інциденту на будівництві перебувала сотня робітників.

Більшість ремонтників були молодими людьми з сусідньої Республіки Бенін, які приїхали до Нігерії на заробітки, розповідає Екене Івуозор – будівельник, який вцілів, оскільки у той день не пішов на роботу.

Його 25-річний брат вважається зниклим безвісти. За словами Івуозора, робітникам на будівництві платили близько 5 доларів на день.

У Лагосі, найбільшому місті Нігерії з населенням понад 14 мільйонів людей, розпочалася триденна жалоба. Розслідування щодо причин обвалення триває.

Окрім того, місцева влада наказала провести випробування на структурну цілісність ще двох висотних конструкцій, що будуються в межах комплексу, де сталося обвалення.

Недобудований житловий будинок на 21 поверх обвалився напередодні 1 листопада. У середині було близько сотні людей. В останні роки в Нігерії стає дедалі більше випадків обвалення будинків. Причиною називають будівельні стандарти, які в країні неодноразово піддавалися критиці. Окрім того, забудовник отримав дозвіл на будівництво 15 поверхів, але збудував 21.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus