USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

З новим тренером та молоддю Другої ліги: «Волинь» зіграла внічию з «Вересом» у контрольному матчі. Фоторепортаж

30 Червня 2021 09:29
Ще нещодавно «Волинь» та «Верес» зіграли матч у рамках Першої ліги, але вже невдовзі статус команд змінився. Рівняни підвищилися у класі, натомість «хрестоносці» залишилися у другому за силою українському дивізіоні.

В міжсезоння «Верес» встиг підписати кілька футболістів, зокрема колишнього голкіпера «хрестоносців» Артема Кичака. «Волинь» же залишив головний тренер Василь Сачко та низка досвідчених гравців, серед яких Сімінін, Леванідов, Приймак, Цюпа та Оринчак, а у клубі вирішили зробити ставку на молодь, яку в минулому сезоні обкатували в Другій лізі під керівництвом новоспеченого головного тренера луцького клубу Альберта Шахова.

В рамках підготовки до нового сезону команди вирішили зіграти контрольний матч на луцькому «Підшипнику». «Волинь» вийшла з відпустки лише три дні тому та проходить підготовку в рідних стінах.
Очікувано на початку першого тайму «Верес» взяв м’яч під контроль, володіючи ігровою та територіальною перевагою. Попри те, що в першій половині зустрічі у рівнян був далеко не основний склад, футболісти гостей все робили швидше та впевненіше за своїх молодших візаві з «Волині». Але особливих дивідендів прем’єрліговій команді це не принесло: ні «Верес», ні «Волинь» серйозних моментів у першому таймі не мали.
А на другу половину зустрічі у «Вереса» на полі з’явився склад більш наближений до основи. Перший тайм хлопці спостерігали не з лави для запасних, а на іншому кінці «Підшипника», ховаючись від сонця у затінку. Початок другого тайму запам’ятався потужним ударом Кристіна, якому сантиметрів не вистачило, щоб м’яч залетів у площу воріт «Вереса». А далі рівняни знову взяли гру під контроль, системно атакуючи та заробляючи кутові. Найнебезпечніший момент у «Вереса» мав ексфутболіст «хрестоносців» Петько, влучивши головою у поперечину. Хоч молоді волиняни і відбивалися фактично увесь другий тайм, але наприкінці вони кілька разів непогано вибігали у контратаки, які фолами зупиняли досвідченіші суперники.
Відтак фінальний свисток арбітра зафіксував нулі на табло.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вболівальник ФК "Вол Показати IP 30 Червня 2021 09:50
Дай Боже, дай Боже, як кажуть!!! Побачимо, на скільки часу вистачить сил у цієї молоді. Аби в сезоні 2021/22 роках дійсно не опинилися у Дгугій Лізі.
Лучанин Показати IP 30 Червня 2021 10:40
Це в якому селі грали гранди українського футболу?
ясно Показати IP 30 Червня 2021 10:54
як і прогнозувалось: бабла не дали, далі боротьба за те, щоб не вилетіти з першої ліги, але судячи по грі волинь-2, то перспективи м'яко кажучи не дуже, все дуже сумно і нормального футболу в Луцьку ще довго не буде (Верес не рахується)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus