USD 40.95 41.27
  • USD 40.95 41.27
  • EUR 40.90 41.30
  • PLN 10.35 10.53

З наступного тижня у Луцькому ліцеї №27 запрацює басейн

7 Листопада 2018 18:29
Луцький ліцей №27 доукомплектовують сучасним обладнанням. Завершують також підготовку басейну школи, передбачається, що учні школи зможуть відвідувати басейн уже з наступного тижня.

Сьогодні секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко завітали до Луцького ліцею №27, щоб ознайомитись із ходом укомплектування школи.

Відтак, вже у 29-ти класах встановлено мультимедійні проектори, йдеться на сайті міськради. У 22-х із них також наявні сучасні мультимедійні дошки, що покликані покращити інтерактивність методичного матеріалу та навчального процесу. Окрім цього, школу обладнано мультибордами, програмне забезпечення яких не тільки здатне допомогти у проведенні уроку, а й вести електронну документацію, як-от: календар, система SMS-сповіщень, електронні щоденники та інше.


Надходить обладнання в класи трудового навчання. Клас інформатики на сьогодні вже повністю укомплектований десятьма новими ноутбуками.


Завершується також підготовка басейну школи. Вбиральні тут обладнані персональними шафками, проте ще не опалюються. Передбачається, що басейн відкриє для дітей свої двері із початком опалювального сезону, орієнтовно — вже з наступного тижня.

“Наразі ми переконалися в тому, що прийняли правильне рішення про відкриття школи цього року. Вона функціонує, та, на сьогоднішній день, є найбільш сучасною та повноцінною школою, що наближається до європейських стандартів. Тут працює чудовий колектив і нам залишається лише допомагати”, - зазначив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Першачок Показати IP 7 Листопада 2018 20:20
А коли запрацює спортзал ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus