USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

З нагоди професійного свята колективи волинської екстренки та обласної лікарні отримали подяки від прем’єр-міністра

Сьогодні 16:42
З нагоди Дня медичного працівника за вагомий внесок у надання медичної допомоги військовослужбовцям та цивільному населенню директор Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль отримав подяку прем’єр-міністра Дениса Шмигаля трудовому колективу. Таку ж подяку для колег отримав очільник Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

Про це повідомили на сторінках медустанов у Фейсбуці.

Денис Шмигаль подякував медикам за те, що вже третій рік в умовах війни вони гідно проходять стрес-тест для нашої медицини.
Читати ще: Волинській обласній лікарні – 80 років від дня заснування

«Ви щодня доводите, що наша медицина сильна, що ваші руки, серця й розум – потужні. Численні удари Росії по медичних закладах України доводять, що одна з цілей терористів – знищити українську медицину. Незважаючи на це, ви виявляєте відвагу, щодня творите подвиг. Часто це подвиг вартує життя медиків. І ми завжди будемо пам’ятати тих, хто пожертвував собою, аби врятувати інших», – зазначив у вітальному слові Денис Шмигаль.
Читати ще: Луцький міський голова привітав медиків громади з професійним святом

«Ми потужна команда професіоналів. Дякую кожному! – звернувся до колег Володимир Шмаль. – Шановні колеги! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем медичного працівника. Ваша самовідданість, професіоналізм та турбота про здоров’я людей заслуговують на найвищу повагу. У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх.

І вдень, і вночі ви поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час ви на цілодобовій сторожі людського життя. Завдяки вашій невтомній праці та турботі тисячі людей отримують необхідну медичну допомогу і повертаються до здорового життя.

Висловлюю глибоку вдячність за вашу відвагу та людяність. Бажаю вам здоров’я перш за все, не вигоріти професійно, терпцю, сил, витримки та професіоналізму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus