USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

«З Луцьком, з нами, і годі». Фоторепортаж із фантастичного концерту MELOVIN

Сьогодні 10:10
Неймовірне шоу, наповнене улюбленими хітами, подарував лучанам відомий український співак і композитор MELOVIN.

Артист, який примусив палати рояль і сцену на Євробаченні у Лісабоні, виступив 4 жовтня в РЦ «Промінь».

Уже на початку шоу, що стартувало з треку «Вітрила», фанати MELOVIN почали танцювати й нестримно підспівувати улюбленому виконавцеві. І так – протягом усього концерту.

«Добрий вечір, Луцьку! Ви такі заряджені! Нам це дуже подобається. Ми несамовито раді вас бачити сьогодні, а до того ж, після такої паузи. Насправді я гарно памʼятаю цю залу, коли ми були тут у рамках ØCTØPUS-туру. Це було ще до ковіду, а саме – понад чотири роки тому. Нічого не змінилося: ви і були фантастичними, і такими залишаєтеся. Тому наступна пісня «З тобою, зі мною, і годі» – це присвята вам. Сьогодні можемо сказати: «З Луцьком, з нами, і годі», – привітався з фанами MELOVIN.
Окрім хітів «Вітрила» та «З тобою, зі мною, і годі», музикант потішив меловінаторів виконанням наживо пісень «Ти», Dreamer, «Один не один», Under the Ladder, Wonder, Oh, no, «Обиратиму себе», «Вбиваєш мене» та багатьох інших.

Перед виконанням пісні «Кіт і драма» артист пригадав, що раніше присвячував цей трек колишнім. Нині ж побажав усім присутнім мати власного кота або ж кицю, щоб у житті обходитися без драми.
«Поки всередині мене кипить кров і на душі зовсім не прохолодно, треба швидко співати цю пісню. Тому що потім ми сядемо в автобус, поїдемо, будемо за вами сумувати і станемо холодними. Але потім мені покажуть усі відео, фотографії – і відразу стане тепло», – зазначив MELOVIN перед виконанням пісні «І кров кипить».

«У цьому житті нас навчили говорити забагато «так». Не подобається робота? Так, але буду працювати. Не подобається людина? Так, але треба ж спілкуватися. Зраджує коханий чи кохана? Так, пробачу. Не занадто, ні? Подумав я і написав пісню Oh, no. Потрібно вчитися казати «ні». Я вам нагадую, що слово «ні» не потребує пояснень. «Ні» означає «ні», – звернувся до шанувальників артист, анонсуючи таким чином трек Oh, no.
Пісню «Не зволікай» написано у перший день повномасштабної війни, в той час, коли MELOVIN разом зі своєю командою їхав до Львова, поділився зі слухачами музикант.

«Цю пісню я писав для Олександра Пономарьова. У результаті я її йому не віддав. Він навіть її не слухав, бо я її йому не запропонував. Вибачайте, Олександре. Так сталося. І пісня пішла в народ. Куплет справді було написано ще до великої війни, а приспів я писав на колінцях, поки їхав… У кожного з нас ментальність розгойдана всіма тими подіями, які відбуваються. Єдине, що ми можемо робити, аби не зійти з розуму і мати можливість мотивувати інших, – це трішки дуркувати. Дуркувати на часі, щоб бути ментально здоровими. І відзначати свята на часі, святкувати дні народження на часі, життя на часі. Перестаньте слухати тих невігласів, які розказують щодня, що чогось вам не можна в цьому житті. Вам можна все! Ви народилися для того, щоб отримувати найкраще. Ніхто не обирав війну, але вона триває. Все, що ми можемо обрати, – це бути ментально сильними, а також допомагати армії та одне одному. Життя на часі. Живіть своє єдине унікальне життя», – сказав артист.

Відзначимо, що від початку повномасштабного вторгнення MELOVIN, як і більшість укрaїнців, прaцювaв у волонтерських центрaх, допомaгaв людям, які втратили домівки, збирав кошти на потреби укрaїнської aрмії, дaвaв блaгодійні концерти, виступaв нa площaх різних міст, щоб підтримувaти співгромадян.
Перед концертом MELOVIN під одним із місць у залі заховав футболку з обкладинкою пісні «Вбиваєш мене». Щасливець, який знайшов її під своїм кріслом, після концерту мав можливість особисто зустрітися з кумиром за лаштунками, зробити фото і відео з ним, отримати автограф.

Наостанок артист потішив прихильників композицією «Обиратиму себе». Під час виконання цієї пісні на сцену вийшла також співачка ISKRA, з якою MELOVIN записав цю композицію в дуеті.

«Я не можу повірити, що ця пісня почала посідати перші місця в усіх можливих чартах. Чомусь мені не вірилося, що це може статися. Напевно, і час настав, і я багато працював над тим, щоб це сталося. Майже 60 тисяч відео в TikTok знято під цю пісню! Уявляєте?!» – розповів артист.

Він нагадав, що став суддею шоу «Неймовірні дуети» на «Новому каналі». На жаль, ISKRA з піснею «Обиратиму себе» покинула проєкт. Але 9-12 жовтня на сайті телеканалу триватиме голосування за учасників, які покинули шоу, тож MELOVIN закликав своїх фанів голосувати за співачку.

«Я дуже хочу, щоб вона пройшла далі. Тоді ми знову заспіваємо пісню «Обиратиму себе» наживо в прямому ефірі на всю країну. Без вас ніяк! Якщо ви проголосуєте, то 16 жовтня зможете побачити нас на «Новому каналі» у прямому ефірі. І якщо все пройде так гладко, я знову приїду до Луцька», – пообіцяв артист.
Цього вечора лучани могли насолодитися цією неймовірнею піснею двічі – MELOVIN та ISKRA виконали її ще й на біс. Музикант запропонував присутнім зробити відео самих себе під час виконання цієї композиції та опублікувати його в соцмережах, згадавши артистів.

«Ми візьмемо всі відоси, змонтуємо їх під трек і опублікуємо в мене на сторінці», – пояснив музикант.

«Друзі, аж ніяк не скрізь я завершую вечір словами. Зазвичай люблю іти по-англійськи. Але сьогодні хочу сказати вам усім дякую. Дякую за те, що ми, артисти, музиканти, беквокалісти, маємо змогу працювати, надихати. Дякую Збройним силам України, кожному військовому, кожному захиснику і кожній захисниці. Також знаю, що вони були на цьому концерті разом із нами. Я просто хочу вам сказати спасибі. І низький вам уклін», – попрощався із Луцьком MELOVIN.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus