USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

З Луцька військовим передали чергове авто та квадрокоптери

24 Вересня 2024 13:20
Луцька міська рада продовжує щоденну роботу щодо забезпечення українських військових. Сьогодні для потреб роти ударних авіаційних комплексів 68-ї окремої єгерської бригади Луцький міський голова Ігор Поліщук передав позашляховик Mitsubishi L200, який придбано за кошти одноденного заробітку працівників міської ради.

Про це повідомили в Луцькраді.

Також Ігор Поліщук передав військовослужбовцям в/ч 1141 Національної гвардії України чотири квадрокоптери DJI MAVIC 3T Enterprise, три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Fly More Combo та стільки ж DJI MAVIC 3 Pro RC.

Читати ще: Луцький міський голова передав черговий автомобіль спецпідрозділу KRAKEN

Окрім дронів, бійцям надано 20 виносних антен «Павук» до радіостанції Motorola, 50 дводіапазонних антен «Павук», 20 акумуляторних батарей до радіостанцій Motorola та чотири плащі АЗРАІЛ із захистом від тепловізора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus