USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.60

З Луцька двом бригадам передали позашляховики. Фото

1 Березня 2023 16:48
Два позашляховики та портативну зарядну станцію EcoFlow передали сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук та директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський військовослужбовцям 14-ї та 67-ї бригад.

Дизельні машини Nissan X-Trail та Land Rover придбали за кошти одноденного заробітку працівників комунального підприємства, інформує пресслужба міськради.

Автівки поїдуть на фронт в рамках продовження проєкту міської ради, коли працівники збирають кошти і закуповують найбільш необхідне для військовослужбовців.

«Найчастіше ми купуємо автомобілі. Ці дві машини пройшли технічне обслуговування. Їхня загальна вартість трохи більше 400 тисяч гривень», – зауважив Ігор Поліщук.

Загалом «Луцьктепло» зібрало вже понад 2,5 мільйона гривень, а міська рада та комунальні підприємства, установи та заклади, які входять до сфери Луцької міської ради, зібрали майже 14 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Уася Показати IP 1 Березня 2023 17:14
а нахіба з правим кермом купувати?
ПТН ХЛО до Уася Показати IP 1 Березня 2023 19:03
бо кацапські снайпери стріляють в ліву частину думаючи що там водій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus