USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

З лютого побачилися вперше на власному весіллі: у Луцьку побралися військовий та його кохана

9 Жовтня 2022 19:24
У Луцьку військовий побачив свою кохану вперше за період повномасштабної війни вже на власному вінчанні. Весілля, зізнаються молодята, планували по телефону. Бо ж із 24 лютого можливості побачитися не було.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Військовий Роман Деркач та Ганна познайомилися ще в школі. Спершу не ладили, а потім, зі слів нареченого, їх звела доля.

Пропозицію коханій Роман зробив ще минулого літа. Тоді й не могли подумати, що будуть одружуватися в умовах повномасштабної війни. А зараз, кажуть, емоції їх переповнюють. Зокрема й тому, що бачаться вперше після 24 лютого.

У Романа ранок 24 лютого розпочався вже на позиціях на півдні країни.

«Ворожі безпілотники і літаки пролетіли над нами, а ще в інтернеті всі пабліки просто горіли про те, як ворожі ракети потрапляють у наші склади, бази зберігання, аеропорти», – згадує Роман.

Ганна ж з їхнім сином Іваном на той час були у Миколаєві, куди переїхали напередодні, щоб бути ближче до Романа. А після 24 лютого вони переїхали до Луцька. З того часу пара жила тільки телефонними дзвінками.

«Коли цілий день сидиш і нічого не знаєш, і от ввечері написав – легше стає», – розповідає наречена.

Коли зустрінуться, вони не знали, адже в Романа не було вихідних, проте в одному були впевнені: коли приїде, то неодмінно одружаться.

Тож весілля планували по телефону.

Одну із найважливіших подій у житті пара святкувала у колі близьких.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2022 19:39
Навіть в такий час багато неправди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus