USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

З якого матеріалу вибрати сантехніку для ванної кімнати

12 Квітня 2024 12:03
У процесі ремонту у ванній кімнаті варто з особливою ретельністю підходити до вибору сантехніки. Від її функціональності залежатиме зручність використання, а від надійності – термін служби. Тож особливу увагу необхідно приділяти матеріалу, з якого виготовлена сантехніка. Широкий вибір сантехнічних виробів для ванної кімнати, а також комплектуючі товари до неї ви знайдете на сайті інтернет-магазину Romstal. Розповімо про найпопулярніші матеріали для виготовлення таких виробів.

П’ятірка найкращих матеріалів для сантехніки у ванній кімнаті



Серед сантехнічних виробів, які використовуються у ванній, варто зазначити саму ванну, унітаз, умивальник та біде. Для їх виготовлення можуть використовуватися такі матеріали:

• фаянс;

• порцеляна;

• мармур;

• композит;

• скло.

Фаянсова сантехніка відрізняється привабливим зовнішнім виглядом та відносною доступністю. Водночас пориста поверхня швидко вбирає бруд, що створює труднощі під час догляду за такою ванною або умивальником.

Порцеляна має більшу гладкість завдяки особливій технології випалу. Вона також менш схильна до перепадів температури, проста в догляді, але коштує дорожче. Мінусом обох матеріалів є крихкість, тому що після падіння твердих предметів на сантехнічних виробах з’являтимуться сколи.

Мармур належить до преміумсегмента і відрізняється міцністю та довговічністю, проте його вартість набагато вища за інші матеріали. Також останнім часом у якості основної сировини або для виготовлення деяких елементів стало використовуватися скло. Воно не поступається в міцності фаянсу та порцеляні, але також вимагає ретельного догляду.

Окремо варто відзначити композитну сантехніку, яка складається з багатошарового матеріалу, що забезпечує не тільки підвищену міцність, але й захист від дії миючих засобів з агресивним хімічним складом.

Який матеріал вибрати?



Вибір залежатиме від багатьох чинників: місця встановлення сантехнічних виробів, особливостей експлуатації та типу самої сантехніки. Якщо для ванн підійде й інша сировина (чавун, акрил), то унітази краще вибирати із класичних фаянсу або порцеляни. Допомогти з вибором зможуть консультанти інтернет-магазину Romstal. Вони запропонують якісну та стильну сантехніку, яка задовольнить усі ваші вимоги.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus