USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 9.92 10.09

З якого матеріалу обрати чохол на iPhone 15 Pro Max

18 Червня 2024 13:51
Вибір чохла – важливий етап початку користування новим телефоном. Якісний протектор захищає пристрій не лише від забруднень, а й від виникнення дефектів і поломок. При купівлі кейса для iPhone 15 Pro Max варто звертати особливу увагу на матеріал, із якого виготовлено вподобану модель.

З’ясуймо, з яких матеріалів виготовляють сучасні чохли для айфонів та який кейс найкраще підходить для захисту корпусу гаджета.

1. Силікон

Цей матеріал – один із найпопулярніших для виготовлення захисних аксесуарів. Причиною попиту серед користувачів Appleє простота, надійність і порівняно недорога ціна. Силіконовий кейс вирізняється гнучкістю.

2. Шкіра

Це чудовий класичний варіант протектора на щодень. Чохли цього типу можуть бути одношаровими та м’якими або мати тверду основу зі шкіряним покриттям. Особливо популярні у наші дні протектори з екошкіри.

3. Полікарбонат

Цей полімерний пластик нерідко використовують для виготовлення протиударних чохлів. Перевагами полікарбонату є висока міцність, стійкість до зовнішніх впливів та невелика вага. Кейс із цього матеріалу довго служитиме власнику iPhone 15 Pro Max, зберігаючи бездоганний вигляд.

4. Термополіуретан

ТПУ має схожі характеристики із силіконом: він еластичний, амортизаційний, його випускають у широкій колірній гамі. Однактермополіуретан має й конкурентні переваги перед силіконом. Попри гнучкість, цей матеріал відмінно тримає форму, тому збереже належний вигляд протягом довгого користування.

5. Метал

Безперечною перевагою металевого кейса є бездоганна зносостійкість, тому його варто обирати, якщо ви шукаєте аксесуар для довгого користування. Такі чохли часто виготовляють з алюмінію або неіржавної сталі, а їхнім конструкціям характерна тонкість.

6. Гібридний

Це один із найоптимальніших варіантів для надійного захисту смартфона. У гібридних чохлах можуть поєднуватися різні матеріали, які за грамотної компіляції забезпечують ефективну протекцію. Наприклад, кейси з полікарбонатною панеллю та термополіуретановим бампером мають особливо стійку конструкцію та водночас добре амортизують.

Хай який чохол ви оберете для свого айфона, не забувайте перевірити сумісність моделі перед тим, як купувати. Правильно підібраний кейс має відповідати пристрою певної серії – тільки так можна розраховувати на повноцінну протекцію телефона. Широкий асортимент цікавих та якісних чохлів для iPhone 15 Pro Max можна переглянути за цим посиланням: https://ivan-chohol.ua/ru/chekhly-dlya-iphone-15-pro-max/.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus