USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

З бюджету Волині обласному ТЦК хочуть виділити 1,5 мільйона

22 Лютого 2024 16:58
Члени постійної комісії Волинської обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією розглянули звернення обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо потреби в додатковому фінансуванні.

Про це інформує пресслужба облради.

Участь у засіданні також взяли заступник керуючого справами апарату облради Юрій Ройко та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Орест Маховський.

Як повідомив начальник сектору соціальних виплат обласного ТЦК СП Віталій Шелуха, центр активно займається заходами мобілізації людських і транспортних ресурсів, що потребує додаткового ресурсного забезпечення.

Читати ще: Передали квадрокоптери та Starlink: Луцька міськрада продовжує підтримувати військових

«Будівля ТЦК не відповідає сучасним вимогам системи управління мобілізацією. Це спонукає нас звернутися до обласної ради з проханням про виділення 1,5 млн грн, які необхідні для облаштування приміщень для особового складу та обладнання захищеного пункту управління», – пояснив він.

За підсумками голосування депутати погодили це клопотання. Висновки постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією будуть скеровані обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, 21 лютого Луцький міський голова Ігор Поліщук передав в\ч А 4007 шість квадрокоптерів Mavic 3 різних модифікацій: Mavic 3 (1 шт.), Fly More Combo (2 шт.) і Mavic 3Т Thermal (3 шт.). Крім того, військовим передали три автомобілі, які придбали за кошти працівників міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Джордж Оруелл Показати IP 22 Лютого 2024 17:20
комісія з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією виділяє гроші на ловлю людей. Зупиніть планету, я зійду
Ага Показати IP 22 Лютого 2024 22:54
Замість того щоб виділити кілька столиків зі стільчиками в приміщеннях ЦНАПу для органіцації “ уточнення облікових даних“ , консультативно- організаційних функцій вони виділяють гроші для “режимного обєкту“ з незрозуміло великим штатом і незрозумілим функціоналом. Супер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus