USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

З автостанції у Луцьку скасували автобусні рейси у кількох напрямках

4 Листопада 2021 20:08
4 листопада з Луцької автостанції № 1 не вийшли в рейс міжобласні автобуси у напрямку міст Вінниця та Івано-Франківськ.

Про це розповів старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук, пише Суспільне.

З різних причин 3 листопада з автостації в Луцьку не виїхало 119 автобусів, а до Луцька не доїхали 28 автобусів. Також 3 листопада, зі слів Віталія Бондарчука, зірвалася частина рейсів на місто Тернопіль: «Було виконано тільки два рейси з восьми. Багато рейсів скорочують: Ужгород їздить до Львова».

«Через посилення карантинних обмежень для пасажирських перевезень за останні два тижні кількість пасажирів на автостанціях у Луцьку зменшилась удвічі», – зазначив старший диспетчер Віталій Бондарчук.

З його слів, найімовірніше це пов’язано з набуттям чинності постанови Кабміну щодо нових правил перевезень на час карантину.

«Сертифікат про вакцинацію перевіряв водій перед посадкою», – розповіла пасажирка автобуса міжобласного сполучення Ковель – Тернопіль Валентина. Жінка говорить: має документ в електронному варіанті.
Працівники автостанції в Луцьку не перевіряють у пасажирів наявність паспортів вакцинації. Касирка Тетяна Боярчук каже: це не входить до її обов’язків.

«Робота як була, так і лишається. Я не зобов’язана питати людей про паспорт вакцинації. Їхні довідки. Я просто продаю квиточки», – говорить жінка.
Приїхав до Луцька з Рівного Андрій Іллюк. Зі слів чоловіка, про можливу перевірку документів попередив водій автобуса.

«Водій відразу, коли я сідав, попередив, що можуть зупинити та будуть перевіряти. Я сказав, що в мене є. Але багато людей обурювалися і не сідали на маршрут, тому що можна отримати штраф», – розповів пасажир автобуса.

Дотримання правил перевезення пасажирів в умовах карантину перевіряють працівники Держпродспоживслужби, органів місцевого самоврядування, правоохоронці, – розповіла речниця нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Станом на 4 листопада правоохоронці склали чотири протоколи за порушення правил перевезення на громадян, які не мали з собою відповідних дозвільних документів. «Перших два дні протоколи складались на перевізників, а потім – на громадян. Ще додалось три протоколи», – каже речниця волинських правоохоронців.

Розмір штрафу для перевізників, додала Ольга Бузулук, становить 34 тисячі гривень, для громадян без відповідних документів – 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
мммм Показати IP 4 Листопада 2021 20:26
Економіка розвивається , покращення життя в людей на лице.
Андрій Миколайович Показати IP 4 Листопада 2021 22:10
Це не автобуси, це просто знущання з людей. Богдани, Айвани, Еталони не мають права перевозити людей між містами. Нехай депутати і преЗЕденти на них їздять. Людей і так мають за бидло, майте вже совість нарешті
мешканка Луцька Показати IP 4 Листопада 2021 22:43
На відео всі пасажири такі чемні, у масках, а насправді виїде маршрутка за межі автостанції, і сидить у масці 1 чи 2-3 людини, і не дай Боже попросити інших ті маски надіти - проклянуть. І ще тільки біля Цуманського поста поліції звучить команда водія: пасажири, маски, зараз будуть перевіряти. Патруль заходить, робить фото чемних пасажирів у масках, і через 3 метри всі включно з водієм ті маски знімають.
маша Показати IP 5 Листопада 2021 03:04
Маска поможе , як мертвому кадило . Через один міліметр проходить мільйон вірусин .Це те саме , що від комарів захищатися футбольною сіткою. Віруси проходять через очі , різні подряпини на шкірі , на грошах їх безліч. Треба імунотерапію проводити , коли хворий , то сиди вдома. Мене лякає більше рівень медицини в країні , що так лікують , що ми одні із перших по смертності в світі. Карантин ще підбавить нам професіоналів в медичній сфері.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus