USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

З 5 липня кілька котелень в Луцьку зупинять на профілактику. Які саме

4 Липня 2021 16:01
У зв’язку з профілактичним ремонтом теплових мереж кілька котелень у Луцьку буде зупинено з понеділка, 5 липня.

Про це інформує пресслужба «Луцьктепла».

Зокрема, йдеться про найбільшу котельню міста на вулиці Карбишева, 2, яка подає гарячу воду для близько 22 тисяч абонентів Завокзального району міста. Згідно з графіком котельню буде зупинено на 4 тижні, впродовж яких заплановано виконання профілактичних ремонтних робіт на теплогенеруючому обладнанні, на центральних теплових пунктах та теплових мережах.

На 2 тижні буде зупинено роботу спарених котелень на вул. Гулака-Артемовського, 20 – вул. Арцеулова, 3а, які готують послугу для споживачів Привокзального району, вул. Задворецька, 13 – вул. Вавилова, 6, що обслуговують споживачів частини просп. Волі від перехрестя з вул. Шопена до вул. Задворецька, Київський Майдан та частину вул. Дубнівської до вул. Архітектора Метельницького, а також котельні на вул. Загородня, 3а, вул. Відродження, 15б, вул. Шевченка, 40 та дахова котельня на вул. Кравчука, 11в.

Про завершення профілактичних ремонтних робіт та відновлення послуги з постачання гарячої води буде повідомлено додатково. Для недопущення небажаного споживання холодної води з мереж гарячого водопостачання лучанам рекомендують на період відсутності послуги перекривати запірну арматуру перед лічильником гарячої води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 4 Липня 2021 16:19
Так ось недавно, коли у Луцьку більше місяця не було гарячої води, вони чого профілактики не робили, а .... груші обколочували ? Ті тепловики хоч дають собі звіт, шо вони таким нерадивим господарюванням тільки підставляють міську владу !
Петро до Лучанин Показати IP 4 Липня 2021 18:35
Зате потім "скіглять" що грошей нема навіть по новым тарифам.. Двухконтурний котёл на під'їзд сама краща альтернатива "профілактикам" чи новым тарифам, а ще краще індивідуальний. Тільки ніхто дозвіл не дасть, така кормушка прикриється..
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Липня 2021 19:39
власником луцьктепло є міська рада,у цьому бардаку вона несе головну відповідальність
дідо Показати IP 4 Липня 2021 18:41
як люди мають митися ?
Пильний Показати IP 4 Липня 2021 19:01
А що недавно більше місяця робили? Не можна було профілактику робити? Розводять нас знову
Привокзальний Показати IP 4 Липня 2021 19:33
Мало було місяця на ремонт, коли не було води? Давайте далі у Європу!
Правда Показати IP 5 Липня 2021 09:57
В озері,або теремнівських ставках.Нічого ніжитись в ваннах "на шару".Ця вода золота,але лічильники відсутні,то можна хоч кожен день плескатись.От тільки хто заплатить?
Луцьктепло Показати IP 5 Липня 2021 17:11
Не можливо заробити ремонт на всiх котельнях одночасно,обслуговуючий персонал почергово працює на кожній котельні,як ви не розумієте?!Не може слюсар розірватись!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus