USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

З 1 вересня пасажирський транспорт випускатимуть за кордон лише з позначкою екологічності

26 Серпня 2023 08:08
З 1 вересня, якщо у пасажирському транспортному засобі не буде визначено клас екологічності або зазначено клас екологічності ЄВРО-1, подати заявку на перетин кордону стане неможливо.

Про це нагадує Укртрансбезпека, передає ЕП.

До 1 вересня треба оновити дані щодо класу екологічності (ЄВРО) в тих пасажирських транспортних засобах, у відомостях яких не вказано клас екологічності або вказано клас екологічності ЄВРО-1.

«Протерміновані документи не прийматимуть», – йдеться в повідомленні.

Якщо у свідоцтві про реєстрацію є відмітка класу екологічності, то сертифікат надавати не потрібно.

Також роз'яснюють, що з 1 вересня до заяви на отримання ліцензії, крім документів, передбачених ст. 11 закону «Про ліцензування видів господарської діяльності», слід також додавати такі підтвердні документи:

- відомості про власні, орендовані, надані ліцензіату в кредит або лізинг транспортні засоби;

- завірені заявником копії свідоцтв про реєстрацію транспортного засобу та тимчасових реєстраційних талонів, якщо передбачено їх оформлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus