USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

З 1 серпня українців автоматично переводитимуть до постачальника газу «останньої надії»

9 Липня 2021 11:59
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, ухвалила рішення, яке забезпечує автоматичний перехід споживачів газу до постачальника «останньої надії» – ГК «Нафтогаз України».

Про це повідомляє НКРЕКП, пише Економічна правда.

Ухваленим рішенням передбачається автоматична поставка природного газу постачальником «останньої надії» виробникам теплової енергії в умовах, коли виробник теплової енергії залишився без постачальника або у чинного постачальника відсутня підтверджена номінація для потреб виробника теплової енергії.

Рішення набуває чинності 1 серпня цього року.

«Це дуже важливе рішення, яке спрямоване на захист прав споживачів. Після його ухвалення всі споживачі завжди будуть забезпечені теплом, навіть якщо підприємства теплокомуненерго з якоїсь причини (немає постачальника газу і т.п.) не отримуватимуть природний газ, то автоматично його постачальником стає державна НАК «Нафтогаз України», – заявив голова регулятора Валерій Тарасюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оксана Показати IP 9 Липня 2021 13:09
Наскільки ця зелена влада цинічні брехлива. А чому не сказати яка ж ціна у постачальника останньої надії на природній газ? У скільки разів вища? Уже водоканали наїлись електричної енергії за захмарними цінами у 2019 році, коли їх обленерго перекинули на ПОН.
123 Показати IP 9 Липня 2021 13:52
"остання надія" звучить погано. таке враження що після цього "алєс капут"
Лимон до 123 Показати IP 10 Липня 2021 21:42
Ну так у нас з самого початку так. Навіть гімн починається зі слів "Ще не вмерла". Може пора поміняти слова тоді дивись і все по-іншому піде
Серж Бонд Показати IP 12 Липня 2021 13:19
Чому газопостачальник так легко ухиляється від своїх обов'язків - збанкрутів , а споживач має десь шукати той газ ? Може ще й трубу захочуть відрізати від будинку ... , щоб був повний пі*дець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus