USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.60

Юристи фонду Джорджа Клуні хочуть притягнути до відповідальності пропагандистів РФ

3 Червня 2024 10:21
Юристи фонду американського актора Джорджа Клуні та його дружини Амаль «За справедливість» хочуть притягнути до відповідальності російських пропагандистів, які закликають до війни проти України та геноциду українців.

Про це повідомив Офісу Президента Андрій Єрмак у мережі.

«Фонд американського актора Джорджа Клуні та його дружини Амаль «За справедливість» добивається кримінального переслідування російських пропагандистів в Європі. Це дуже важливо. Група Макфола-Єрмака давно працює з нашими партнерами над тим, щоб російські пропагандисти, які так само винні у розпалюванні ненависті і просуванні війни РФ проти України, потрапили під санкції. У нас вже були успіхи на цьому напрямку», – йдеться в повідомленні.

Єрмак повідомив, що спільно з Амаль Клуні обговорювали покарання для росіян за викрадення українських дітей. І говорили про пропагандистів теж.

Читати ще: Росія планує влітку посилити депортацію українських дітей, – ISW

«Зараз юристи фонду Клуні хочуть притягнути до відповідальності російських пропагандистів, які закликають до війни проти України та геноциду українців. Чимало пропагандистів РФ досі мають нерухомість у Європі, яку обіцяють «знищити», як і Україну. Пропагандисти відповідальні за геноцид українців. І вони відповідатимуть», – зазначив Єрмак.

У жовтні минулого року Фонд Джорджа та Амаль Клуні «За справедливість» (Clooney Foundation for Justice, CFJ) направив три подання до Федеральної прокуратури Німеччини з проханням розслідувати російські злочини, скоєні в Україні.

Читати ще: В офісах Європарламенту у Бельгії та Франції пройшли обшуки через вплив РФ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus