USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Юний співак з Нововолинська здобув найвищу оцінку на фестивалі в Європі

17 Червня 2024 22:49
Двоє фіналістів дитячого Євробачення-2023 Поліна Бабій та Денис Грищук, який родом з Нововолинська, створили дует «TWO VOICES» та здобули найвищу оцінку на наймасштабнішому фестивалі в Європі.

Про це повідомляє БУГ.

Діти вирішили створити дует «Two voices» та приїхати на фестиваль із піснею «Shallow». Зйомка підготовчого відео для подачі на конкурс відбувалась в місті Братислава в Словаччині, де проживає зараз одеситка Поліна Бабій.

Змагання відбувались із найсильнішими вокалістами цілої Європи. Усі 5 конкурсних днів щовечора діти очікували, чи пройшли в наступний етап.

Як розповіла мати Дениса Грищука, підготовка до виступу була складною, адже діти знаходяться в різних країнах. Але бажання і наполегливість виявилась сильнішою.

Читати ще: Готувався до дитячого Євробачення три роки: волинянин Денис Грищук – у фіналі нацвідбору

«Для Дениса це взагалі неймовірна перемога, адже він здобув її в категорії 14-16, а Він має лише 13 років. Кваліфікація до категорії відбувається за віком старшого учасника, у випадку дуету - це Поліна», – додала мати Дениса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus