USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Юні жителі Шацького району отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці

11 Січня 2019 07:20
Напередодні різдвяних свят 62 маленьких жителя Шацького району отримали подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Вручили подарунки голова Шацької районної ради, укропівець Сергій Карпук та виконуюча обов’язків голови Шацької селищної ради Людмила Цевух.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Новорічно-різдвяні свята – це особливий час, коли ми просимо у Бога найзаповітнішого, щиро прагнемо миру та злагоди для своїх сімей. Саме тому особливо важливо, щоб у ці святкові дні жодна дитина не залишилася без уваги, без подаруночка. Маю надію, що наші маленькі гарні справи допоможуть малечі зберегти дитячу безпосередність, доброту та віру в дива», – зазначив Сергій Карпук.

Діти тішилися подарункам, а найсміливіші в подяку розповідали вірші та співали різдвяні колядки.

До слова, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» та депутати-укопівці Шацької районної ради постійно підтримують соціально вразливі категорії населення, добре знайомі із дітками та їхніми сім’ями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus