USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Юні комп’ютерні генії з Луцька перемогли на Всеукраїнському чемпіонаті

3 Березня 2020 21:30
Слухачі відділення комп’ютерних наук Волинської обласної Малої академії наук здобули медалі на Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2020».

З 25 по 28 лютого 2020 року у м. Києві відбувся XXI Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2020» та XІ національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2020».

Організатори конкурсу – Міністерство освіти і науки України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Перемогу у чемпіонаті виборювали понад 140 учнів та вихованців закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти, студентів закладів вищої освіти з усіх куточків України. В результаті проведених змагань двоє слухачів Волинської обласної МАН потрапили до суперфіналу та здобули золоту та срібну медаль у секції «Web-розробки».

Перше місце завоював Назар Демчук, учень 10 класу комунального закладу «Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради», з авторським проектом «Розробка сервісу «InfoSeller». Веб-додаток дозволяє будь-якому магазину використовувати QR-коди для зручного показу додаткової інформації про товар та надає можливість користувачам залишати відгуки про товар та оцінювати його.

Друге місце зайняв Дмитро Солтисюк, учень 10 класу комунального закладу «Луцька гімназія №18 Луцької міської ради Волинської області», з авторським проєктом «Бюро знахідок «Enigma». Розроблений ним сайт «Бюро знахідок Enigma» – один з перших в Україні та на Волині спеціалізованих сайтів по знахідкам речей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus