USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Йому навіки 27: на Ковельщині в останній земний шлях провели Героя Олександра Видрича

23 Червня 2024 11:25
Велелюдною ходою 22 червня проводжали велимченці земляка – загиблого військовослужбовця Національної гвардії України старшого лейтенанта Олександра Видрича. Від хати до храму, від храму на кладовище, низько схиливши голови, з пекучими сльозами на очах вели захисника в його останню земну дорогу.

Про це повідомили в Ратнівському благочинні.

Йому було лише 27, але за плечима він носив багатющий досвід, бо знав, що таке війна, не в теорії, а на практиці. Роки служби загартували бойовий дух і жагу справедливості. Він був мудрим, врівноваженим, добрим офіцером і просто Людиною.
А в селі Сашка пам'ятають ще хлопчиною, який разом з мамою біг до храму і доки був школярем, постійно допомагав священникові у вівтарі. Потім пов'язав життя з військовою справою. Так і не розлучився зі своїм покликанням до останнього подиху. Загинув Олександр 18 червня у зоні бойових дій.

Пізно ввечері 21 червня зі свічками у руках та навколішки зустрічали односельчани свого Героя.
22 червня новопреставленого воїна Олександра відспівали священники Ратнівського благочиння у храмі Покрови Божої Матері села Велимче.

«Нехай Господь укріпить пережити невиправне горе батьків загиблого Аллу Вікторівну та Сергія Васильовича, дружину Ольгу, сестру Валентину та усіх рідних, чиї серця стискаються від болю через втрату рідної людини. Царство Небесне воїну Олександру та вічний спокій!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus