USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

«Його клювали ворони, а воно не могло себе захистити»: ветеринар з Волині виходив совеня, яке випало з гнізда

3 Червня 2024 06:17
У Нововолинську місцевий ветеринар виходив совеня, яке випало з гнізда. Птаха знайшли діти та віднесли до ветеринарної клініки.

Як розповів Суспільному працівник клініки Руслан Романишин, совеня знайшли у середині травня.

«Пташеня було у дуже поганому стані. Його клювали ворони, а воно не могло себе захистити. У нього були рани, і я, чесно кажучи, не знав, чи воно виживе», – розповів ветеринар.

Зі слів чоловіка, початок літа – це розпал сезону гніздування птахів, у цей час на світ з’являються пташенята. Молоді птахи залишають гніздо, хоч ще не вміють літати. В місті таким птахам важко вижити, вони є легкою здобиччю для собак та котів, каже ветеринар.

Читати ще: Ветеринар із Луцька: як допомогти тваринам пережити спеку

«Совеня отримало лікування антибіотиками, я купував йому м’ясо, годував і птах вижив, почав крила розпускати», – говорить Руслан Романишин.

Ветеринар випустив птаха після того, як він почав літати по його кабінету. Зі слів Руслана Романишина, совеня фізично окріпло і тому дасть собі раду у живій природі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus