USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Ймовірний зять Путіна заявив, що не одружений із його дочкою

31 Березня 2022 19:36
Громадянин Нідерландів Йоріт Фаассен, якого ЗМІ називали чоловіком старшої дочки Володимира Путіна Марії Воронцової, заперечив, що перебуває з нею у стосунках.

Про це повідомляє Агентство. Новини з посиланням на Follow the Money.

Журналістам видання Follow the Money вдалося отримати телефонний номер громадянина Нідерландів Йоріта Фаассена, якого ЗМІ називали чоловіком старшої дочки Володимира Путіна Марії Воронцової. У розмові з журналістами він відповів негативно на запитання, чи перебуває з нею у стосунках.

Журналісту Follow the Money телефон Фаассена передали на австрійському гірськолижному схилі 25 лютого наступного дня після початку війни в Україні. Хто передав номер телефону, публікації не уточнюється. За тиждень журналісти зателефонували Фаассену (у нього російський номер). Він був незадоволений тим, що журналісти мають його номер, але вирішив з ними поговорити.

«Це абсолютна брехня», — заявив Фаассен, коли його запитали про стосунки з дочкою Путіна. За його словами, він одружений з іншою російською жінкою і має дітей.

«Що стосується того, з чого почалася ця історія, йдіть і дізнайтеся самі», – рекомендував журналістам Фаассен.

Журналісти спробували перевірити цю інформацію. І ось що вони виявили.

«Все, що пов'язане з Фаассеном, оповите таємницею», - пише Follow the Money. Доступні лише дві його фотографії (журналісти видання виявили ще одну, а облікових записів у соцмережах у нього або нема, або вони були видалені.

Батько Фаассена Йос – колишній морський офіцер у званні полковника. Журналісти Follow the Money прийшли до нього додому, але коли вони представилися і почали говорити про його сина, чоловік зачинив двері. Брат Йоріта на телефонні дзвінки та електронні листи не відповів.

Незважаючи на переїзд до Росії, у жовтні 2009 року Фаассен купив дві квартири в будинку в нідерландському Ворсхотені. Журналісти Follow the Money спитали, навіщо він купив ці квартири. «Я б не сказав, що сумую за домом. Але так, були часи, коли мені хотілося повернутися до Нідерландів. А Ворсхотен недалеко від того місця, де я виріс. Але я чудово проводжу час у Москві. Мені подобалося жити тут протягом 16 років», - сказав Фаассен журналістам.

У нотаріальних актах, у тому числі про купівлю-продаж квартир у нідерландському Ворсхотені та землі в Дуйвендрехті, йдеться, що Фаассен «неодружений». Журналісти припускають, що він міг збрехати про своє сімейне становище нотаріусам.

Follow the Money вдалося знайти некролог, присвячений дідусеві Фаасена, який помер у квітні 2009 року. У ньому перераховані всі члени сім'ї та міста, де вони живуть. У цьому документі написано: Москва. Йорріт і Марія».

Дочка Путіна в період з 2012 по 2017 рік опублікувала кілька статей. У них вона використовує імена Марія Фаассен та Марія Воронцова. В одній із публікацій Марія Воронцова вказана як співавтор, а Марія Фаассен — як авторка, але видання схиляється до того, що це була одна людина.

Перед публікацією матеріалу Follow the Money спробувало знову поговорити з Фаассеном. Проте по жодному з двох номерів, які є у журналістів, він не відповів. На смс-повідомлення та повідомлення у Телеграмі він також не написав.

Нагадаємо, у 2016 журнал The New Times писав, що Фаассен приїхав до Росії в 2006 році, а в 2007 році почав працювати в «Газпромі» на посаді директора з розвитку бізнесу. «Відомості» писали, що він працював у «Газпромбанк-інвесті», потім перейшов до «Будтрансгаз» (на той момент перейшов під контроль "Газпромбанку" на посаду віце-президента.

У листопаді 2010 року у Фаассена стався дорожній конфлікт із банкіром Матвієм Уріним. Кортеж Уріна на Рубльово-Успенському шосе відмовився поступитися дорогою автомобілю, за кермом якого був Фаассен. Після цього охоронці банкіра побили громадянина Нідерландів та пошкодили його машину. Урін був засуджений на 8,5 років і провів у СІЗО та колонії близько 7 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus