USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Євросоюз готує новий посилений пакет санкцій проти Росії

7 Березня 2022 16:02
Країни Європейського Союзу готують новий пакет санкцій проти Росії, яка продовжує війну проти України.

Як пише ТСН з посиланням на агентство Bloomberg, санкції можуть торкнутися портів і суден, а також технологій, що використовуються у військовому секторі.

Тим часом президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн наголосила, що буде обговорено посилений пакт санкцій.

«Ми маємо намір обговорити ситуацію в Україні, вбивчу війну, яку веде Путін. Ми обговоримо новий посилений пакет (санкцій), який ми опрацьовуємо просто зараз. Як ви знаєте, ми вже маємо три пакета важких санкцій, але зараз ми маємо переконатися, що вони не мають жодних виключень і що ефект цих санкцій є максимальним», – сказала фон дер Ляєн.

Крім того, як пише «Європейська правда», у вівторок Європейська комісія представить пропозиції, як ЄС планує швидко позбутися залежності від російського викопного палива. Зазначається, що пропозиція передбачатиме диверсифікацію постачальників, перехід на СПГ та трубопровідний газ, модернізацію за рахунок інвестицій у відновлювані джерела енергії, підвищення енергоефективності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus