USD 40.90 41.27
  • USD 40.90 41.27
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Європарламент збирається скасувати роумінг для України

12 Вересня 2017 16:03
Європейський парламент може до кінця року скасувати роумінг для трьох країн Східного партнерства – України, Грузії та Молдови. Про це повідомив голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Фейсбуці.

«За безвізом – безроумінг! Європарламент цілком серйозно збирається скасувати роумінг для трьох країн Східного партнерства – України, Грузії та Молдови. Крім того, пропонують зробити трастовий фонд для України з європейських державних і приватних інвесторів для вкладання в інфраструктуру.

Якщо політичні крикуни все не зіпсують, то рішення ЄП може бути вже цього року. Принаймні 14 вересня комітет із закордонних справ Європарламенту розгляне документ», – повідомив Ар’єв.

Тож, ймовірно, вже до кінця року волиняни зможуть у Європі спілкуватися без роумінгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Серго Показати IP 12 Вересня 2017 16:30
Скасуйте ще нищенску зарплату.? Слабо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus