USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Європа «зачинилась» на свята: де найсуворіші локдауни

16 Грудня 2020 08:59
Як святкуватимуть Різдво та Новий рік Німеччина, Франція, Італія, Нідерланди в умовах жорсткого локдауну через коронавірус? І чому в Україні локдаун обіцяють лише після свят?

Україна, схоже, йде особливим шляхом у боротьбі з епідемією коронавірусу. Німеччина, Франція, Італія, Нідерланди та низка інших європейських країн запроваджують жорсткі локдауни на різдвяно-новорічні свята. Зокрема, у ФРН обмеження діятимуть щонайменше до 10 січня. Метою заходів є стримати поширення коронавірусної інфекції.

А в Україні суворі обмежувальні заходи почнуть діяти лише після свят – від 8 січня. Чому так? Про це йдеться у сюжеті DW:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Остап Вакарчук Показати IP 16 Грудня 2020 09:31
Правильно зробили, що вкрали Різдво. Нехай сидять вдома та дивляться телевізор (серіали, спортивні передачі, мультики, тощо). Бо керівництво цих країн дбає і переживає за свій народ, за своїх людей, за майбутнє поколінь. Нашим українським тупим ... необхідно з ЄС брати приклад, щоб забезпечити безпеку своєму народові від стехії коронавірусу. Бачу поки тільки протести та майдани, наш народ готовий за 5 копійок зжерти один одного.
Ковельчанин Показати IP 16 Грудня 2020 10:46
Україна йде іншим шляхом бо в квартала95 новорічний чос по корпоративах
Талян Показати IP 16 Грудня 2020 11:39
Локдаун з 8 січня... Наші мабуть, і презик після с*ксу одягають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus