USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

ЄС готовий до припинення Росією постачання газу

4 Вересня 2022 13:53
ЄС готовий до повного припинення постачання російського газу завдяки власним потужностям зберігання та заходам з енергозбереження.

Про це повідомив комісар ЄС з економіки Паоло Джентілоні, передає Економічна правда з посиланням на NDTV.

За словами Джентілоні, у Європейському Союзі наразі запаси газу становлять приблизно 80% завдяки диверсифікації постачання, попри неоднакову ситуацію в різних країнах.

Комісар зазначив, що ЄС приклав багато зусиль за останні місяці для протистояння екстремальному використанню Росією газової зброї.

«Ми не боїмося рішень Путіна, ми просимо російську сторону дотримуватися контрактів, але якщо вони цього не роблять, ми готові реагувати», – сказав Джентілоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жалюгідне Видовище Показати IP 4 Вересня 2022 16:00
русня об них ноги витирає, а вони й досі стурбовані. Чому не проводять розслідування зі зривів постачання, чому не подають колективний позов, чому нічого не роблять... ганьба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus