USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Єгипет відкриє два нових туристичних міста

13 Вересня 2021 10:06
Два нових туристичних міста з’являться в Єгипті протягом найближчих місяців.

Про це повідомив міністр туризму і старожитностей Єгипту Халед аль-Анані в інтерв’ю газеті Известия, передає Кореспондент.

«Протягом найближчих кількох місяців ми плануємо відкрити два абсолютно нових туристичних міста. Одне місто буде на півночі приблизно за 100 км від Каїра ближче до Червоного моря. Воно називається Аль-Галяля. Там є марина (обладнана гавань) для різних яхт. Через кілька місяців відкриємо нове місто на узбережжі Середземного моря недалеко від Александрії, називається Аль-Аламін», – розповів Халед аль-Анані.

Він зазначив, що влада Єгипту працює над тим, щоб зв’язати всі туристичні зони та міста різними способами: дешевими авіалініями, льотними програмами, швидкісними дорогами, залізницями.

Міністр висловив упевненість, що найближчим часом вартість авіаквитків у країну не зміниться, наголосивши, що влада Єгипту продовжує надавати підтримку авіакомпаніям з інших держав.

Раніше повідомлялося, що в Єгипті введуть мінімальні ціни на готелі. З 1 листопада мінімальною ціною на розміщення в п’ятизірковому готелі буде 40 доларів на людину, у чотиризірковому – 28 доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus