USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Єдиного інфікованого коронавірусом в Україні огляне лікар ВООЗ

10 Березня 2020 11:38
У Чернівцях чоловік, якому 3 березня першому в Україні діагностували коронавірусну інфекцію, перебуває на карантині.

Нещодавно 39-річному пацієнтові повторно провели тест на коронавірус, результат виявився позитивним. Про це повідомляє інформагентство «АСС» із посиланням на заступницю голови Чернівецької ОДА Наталію Гусак.

«Відповідно до протоколів, хворому будуть ще кілька разів проводити тести. Лише після того, як два тести поспіль покажуть негативний результат на коронавірус, можна буде говорити, що людина одужує, – зазначила Гусак. – Стан пацієнта стабільний. Температура тіла протягом доби коливається від 37,1 до 37,6 градусів. Отримує адекватне лікування відповідно до всіх протоколів ВООЗ».

Чиновниця додала, що 11 березня до Чернівців приїде лікар Всесвітньої організації охорони здоров’я, який огляне хворого на коронавірус та визначить, чи правильно його лікують.

«Ми попросили, щоб саме цей спеціаліст приїхав до Чернівців, оглянув хворого та перевірив правильність призначеного лікування», – додала Гусак.

У такий спосіб медики хочуть «зняти напругу в суспільстві» та «можливу недовіру» близьких хворого до українських лікарів.

Нагадаємо, 3 березня в Україні підтвердився випадок зараження коронавірусом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus