USD 41.60 41.87
  • USD 41.60 41.87
  • EUR 41.50 41.87
  • PLN 10.50 10.70

«Єдине вікно» для ветеранів: на Волині обговорили з представниками міністерства впровадження послуги

16 Листопада 2023 19:26
Сьогодні на Волині з робочим візитом перебуває директор департаменту соціального захисту Міністерства у справах ветеранів України Руслан Приходько. Під час візиту він зустрівся із заступниками голови обласної державної адміністрації Мирославою Якимчук та Вікторією Левчук.

За словами Руслана Приходька, головна мета візиту – налагодити більш тісну комунікацію міністерства з людьми на місцях, які безпосередньо дотичні до спілкування та надання всього спектру адміністративних послуг ветеранам.

«Ми комунікуємо скрізь. Це дає можливість максимально ефективно працювали. Вже зараз ми бачимо, що громади реалізують багато успішних кейсів, бо вони є більш гнучкими. А якщо говорити загалом, то нам потрібно міняти вектор нашої діяльності та працювати в напрямку ветераноцентричності. Щоб було зручно і комфортно для наших ветеранів», – зазначив посадовець.

Крім того, детально обговорили питання відкриття «єдиного вікна» послуг для ветеранів. В основному їх створюють на базі центрів надання адміністративних послуг. На переконання фахівців із Міністерства у справах ветеранів України, які також долучилися до дискусії, має бути спеціально навчений адміністратор, який займається виключно ветеранами. Адже загалом держава передбачає близько 100 пільг для них.

Натомість заступниця голови ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Вікторія Левчук розповіла, що нині на Волині функціонує 46 ЦНАПів. Практично у кожному з них планують створити «єдине вікно». Наразі ж 19 обов’язкових послуг для ветеранів надають 12 ЦНАПів області.

«Однак ключовим залишається алгоритм взаємодії з ветеранами. І тут дуже важливо не лише якісно надати адмінпослугу, але й всебічну підтримку», – зауважила Вікторія Левчук.

Міністерство у справах ветеранів України вже готує серію тренінгів для спеціалістів різних рівнів, аби навчити, як правильно спілкуватися та взаємодіяти з ветеранами.

Насамкінець Руслан Приходько вручив подяки Міністерства у справах ветеранів України за вагомий внесок у зміцнення країни, сумлінну працю, зразкове виконання завдань, пов’язаних із забезпеченням реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей:

Оксані Гобод – директорці департаменту соціальної та ветеранської політики Волинської облдержадміністрації;

Ользі Мельник – головному спеціалісту відділу з питань ветеранської політики департаменту соціальної та ветеранської політики Волинської облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus